Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 800 MINI Afisare la marime maxima

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 800 MINI

ELECTROSOCUL TW-800 MINI ARE DIMENSIUNI REDUSE, AVAND MARIME APROPIATA DE CEA A UNUI PACHET DE TIGARI, ASTFEL PUTAND FI PURTAT IN GEANTA UNEI DOMISOARE SAU INTR-UN BUZUNAR. PE LANGA FUNCTIA ELECTROSOC ARE SI LANTERNA. ACUMULATORUL INTERN ESTE REINCARCABIL DIRECT LA PRIZA 220V, CU AJUTORUL ADAPTORULUI DIN PACHETUL DISPOZITIVULUI ELECTROSOC

Mai multe detalii

AGE-TW800

Disponibilitate: Disponibil la comanda: 0765663993


Anunta-ma cand este disponibil

64,46 Lei

Adaugă în coș
 • Caracteristici: ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 800 MINI

 • Producator / Furnizor / Marca
  ACM
 • Material
  Plastic ABS / Polymer
 • Culoare
  Negru
 • Putere electrosoc (aproximativ)
  2800 KV
 • Dimensiuni aproximative (mm)
  105 x 55 x 25
 • Accesorii incluse in pachet
  Cablu-adaptor reincarcare, husa/teaca
 • Mentiuni
  Nu se recomanda folosirea functiei electrosoc in aer mai mult de 5 secunde incontinuu
 • Garantie
  6 luni

 

DETALII GENERALE PENTRU DISPOZITIVELE ELECTROSOC:

Dispozitivul electrosoc este prevazut cu buton de siguranta ON/OFF (PORNIT/OPRIT) situat pe baza dispozitivului si cu buton/butoane de comanda situate pe laterala dispozitivului. De la butoanele de comanda se poate selecta/utiliza functia lanterna/electrosoc (si functia sirena, la dispozitivele electrosoc ce poseda aceasta caracteristica).

Dispozitivul electrosoc are acumulatori reincarcabili incorporati. Dispozitivul electrosoc NU se demonteaza pentru extragerea acumulatorilor in vederea reincarcarii ! Reincarcarea se efectueaza la priza, in reteaua standard de 220V, prin conectarea cablului de alimentare, aflat in pachetul produsului, direct la mufa aflata pe baza dispozitivului electrosoc.

 

URMARI ALE UTILIZARII DISPOZITIVELOR ELECTROSOC:

- actiunea electrosocului asupra organismului uman timp de jumatate de secunda, va cauza contractii musculare, insotite de un deranj simtitor in zona contactului;
- actiunea electrosocului asupra organismului uman timp de 1-2 secunde, va cauza contractii musculare serioase, insotite de o durere intensa in zona contactului;
- actiunea electrosocului asupra organismului uman timp de 3-4 secunde, este posibil sa induca o stare de lesin atacatorului.

*Toate aceste valente sunt relative. Ele pot diferi de la un aparat la altul, de la un organism la altul, pot fi influentate de hainele purtate de atacator, de zona contactului, etc.

 

In general, comparativ cu de alte articole destinate autoapararii, sprayurile lacrimogene si dispozitivele electrosoc nu ucid si nici nu ranesc ireparabil atacatorul. Cu toate acestea, pot exista exceptii, de la caz la caz, nefiind indicat sa le folositi in mod abuziv (mai mult de 4-5 secunde). In cazul electrosocurilor se recomanda evitarea zonelor vitale cum ar fi capul, gatul sau zona inimii. Trebuie retinut faptul ca persoana impotriva careia veti folosi un spray iritant sau un electrosoc poate avea anumite probleme de sanatate (probleme respiratorii, probleme cu inima, etc.), iar contactul prelungit ii poate afecta ireparabil sanatatea sau chiar provoca decesul.

Multi comercianti de dispozitive electrosoc invita la folosirea aparatului si impotriva cainilor agresivi. Acest lucru poate avea si repercusiuni nefaste asupra dvs..
In urma contactului direct, efectele electrosocului asupra unui caine agresiv sunt similare cu cele asupra organismului uman. Din nefericire, este aproape imposibil de obtinut un contact direct cu un caine agresiv, fara urmari negative pentru om.
Folosirea de la distanta a dispozitivului electrosoc, in confruntarea cu unul sau mai multi caini agresivi, poate avea un efect benefic, zgomotul provocat de aparat speriind cainii sau poate avea un efect negativ, intaratand mai rau cainii. Trebuie inteles ca nu toti cainii vor reactiona la fel, fiind animale imprevizibile.

Un dispozitiv cu electrosocuri va poate ajuta sa scapati din situatiile dificile si cu siguranta va intimida posibilii atacatori, datorita descarcarii galagioase pe care o provoaca.

Articolele destinate autoapararii, asa cum sugereaza si denumirea, se vor folosi numai in cazul in care sunteti atacat si sunteti nevoit sa va aparati de atacator. 

Atacul, intimidarea sau folosirea nejustificata a acestor articole pot avea repercusiuni grave asupra posesorului.


Acest tip de produse NU se comercializeaza persoanelor sub 18 ani !

Nu exista comentarii.

Scrie comentariul tau

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 800 MINI

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 800 MINI

ELECTROSOCUL TW-800 MINI ARE DIMENSIUNI REDUSE, AVAND MARIME APROPIATA DE CEA A UNUI PACHET DE TIGARI, ASTFEL PUTAND FI PURTAT IN GEANTA UNEI DOMISOARE SAU INTR-UN BUZUNAR. PE LANGA FUNCTIA ELECTROSOC ARE SI LANTERNA. ACUMULATORUL INTERN ESTE REINCARCABIL DIRECT LA PRIZA 220V, CU AJUTORUL ADAPTORULUI DIN PACHETUL DISPOZITIVULUI ELECTROSOC

Scrie comentariul tau

GDPR | Termeni - conditii | Confidentialitate | Cookies
Toate drepturile rezervate ©2023