Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

Accesorii Airsoft

21 produse.
Accesorii Airsoft

Accesorii pentru replicile airsoft, incepand de la acumulatori si alimentatoare de priza pentru replicile airsoft electrice si pana la amortizoare, tinte, magazii de bile (incarcatoare/sectoare) pentru toate clasele de arme airsoft.

Subcategorii

 • Acumulatori / Alimentatoare

  Acumulatori / Alimentatoare

  Acumulatori (baterii) si alimentatoare (incarcatoare de priza) pentru replici airsoft electrice A.E.G., lanterne, punctatoare laser, red-dot, lunete, etc

 • Magazii bile (incarcatoare)

  Magazii bile (incarcatoare)

  Magazii de bile / incarcatoare / sectoare real-cap, low-cap, mid-cap sau high-cap pentru pusti si pistoale airsoft electrice, cu arc sau cu greengas / co2.

 • Amortizoare / Adaptoare amortizor

  Amortizoare / Adaptoare amortizor

  Amortizoare si adaptoare pentru amortizoare de 14 mm pentru pusi si pistoale airsoft. Rolul acestora este de a imbunatati aspectul estetic al armei (acolo unde se considera a fi cazul) si de a acoperi tevile de precizie mai lungi, in cazul unui upgrade al replicii airsoft. Amortizarea sunetului este foarte mica, intrucat armele de tip airsoft nu se ridica la nivelul sonor al armelor de foc.

 • Tinte antrenament

  Tinte antrenament

  Tinte pentru antrenamentul cu arme airsoft. Se fabrica diferite modele, majoritatea fiind concepute sa colecteze bilele trase. Exista tinte cu gel si tava colectoare (suprafata de lovire are un stat de gel care amortizeaza socul bilei, aceasta cazand in tavita colectoare), tinte de hartie cu plasa colectoare (bilele trec prin tinta de hartie si se opresc in plasa din spatele tintei), tinte electronice cu plasa colectoare sau chiar tinte fabricate din polistiren sau spuma poliuretanica (bilele ramanand infipte in acest gen de tinte).

 • Bipozi / Manere / Paturi

  Bipozi / Manere / Paturi

 • Alte accesorii airsoft

  Alte accesorii airsoft

  Diverse accesorii pentru arme airsoft, precum cronografe (chronograph), ce ajuta la masurarea vitezei si energiei armelor de airsoft si paintball


produse pe pagina

produse pe pagina