catalog produse

Producători

Newsletter

Dispozitive optice

52 produse.
Dispozitive optice

In categoria de articole optice veti putea gasi binocluri, monocluri, lunete, red dot, ACOG, lanterne, punctatoare laser (laser dot), inele si monturi pentru dispozitivele optice. Articole destinate jocului de airsoft, pescuitului, vanatorii, campingului, optica sportiva.

Subcategorii

 • Binocluri / Monocluri

  Binocluri / Monocluri

  Binocluri, monocluri, telescoape, telemetre laser si microscoape.

 • Lunete airsoft / vanatoare

  Lunete airsoft / vanatoare

  Lunete pentru replici de airsoft sau arme de vanatoare cu distanta focala variabila si gradatii iluminate in mai multe nivele de intensitate.

 • Red Dot Sight, ACOG

  Red Dot Sight, ACOG

  Acestea sunt dispozitive de ochire avand un punct rosu/verde virtual. Punctul laser este reflectat de lentila si este vizibil numai pentru cel din spatele dispozitivului, neputand fi vazut si de tintit. Aceste dispozitive (red dot sight, holographic weapon sight, ACOG, colimator) sunt destinate, in principiu armelor de asalt sau pistoalelor, fiind eficiente pe distante mici si medii, spre deosebire de lunete, care sunt destinate unor tinte aflate la distante mari.

 • Punctatoare laser

  Punctatoare laser

  Punctatoarele laser (laser dot) sunt dispozitive ce se ataseaza pe pusti sau pistoale si proiecteaza o raza laser de culoare rosie sau verde catre tinta.

 • Lanterne

  Lanterne

  Aceasta categorie inglobeaza atat lanterne clasice, destinate utilizarii casnice, in constructii, in camping, drumetii, pescuit sau paza pe timp de noapte a unor obiective, cat si lanterne tactice, ce se ataseaza pe pusti sau pistoale, fiind destinate utilizarii in timpul jocurilor de airsoft, a diverselor actiuni politienesti sau militare, ce se efectueaza in cladiri si spatii intunecate.

 • Monturi / Inele prindere

  Monturi / Inele prindere

  Monturile si inelele de prindere pentru dispozitive optice au ca scop atasarea acestor dispozitive pe pusti/pistoale sau apropierea/distantarea dispozitivelor optice fata de pusca/pistolul pe care sunt atasate.


produse pe pagina

produse pe pagina