catalog produse

Producători

Newsletter

Arme Airsoft

298 produse.
Arme Airsoft

Armele de tip Airsoft sunt replici fidele, ca aspect, ale armelor reale. Destinatia lor este jocul de Airsoft, exersarea tirului sau colectionarea. Armele Airsoft nu necesita autorizare si nu pot fi declarate la Politie, intrucat nu sunt arme letale sau arme pentru autoaparare. Conform legilor in vigoare, acestea se pot achizitiona, detine si comercializa la liber.

Subcategorii

 • Arme airsoft cu arc

  Arme airsoft cu arc

  Armele airsoft cu arc fac parte din clasa armelor cu repetitie, fiind necesara armarea manuala pentru fiecare tragere. Mecanismul de propulsie este unul clasic, constand intr-o camera de aer si un piston pus in miscare de un arc. Prin actionarea acestui angrenaj, cu ajutorul pistonului se cumuleaza/elimina aerul in camera de aer, astfel fiind propulsata bila pe teava armei de airsoft.

 • Arme airsoft cu Greengas

  Arme airsoft cu Greengas

  Armele airsoft cu gaz (pusti, pistoale, shotguns) sunt semi-automate sau/si automate, unele putand avea si functie "burst" (rafale de cate 3 bile la apasarea pe tragaci). Propulsia bilei se realizeaza cu ajutorul unui gaz special, denumit Greengas, compus in mare din amestec de gaze comprimate, ulei siliconic si freon.

 • Arme airsoft cu CO2

  Arme airsoft cu CO2

  Armele airsoft cu capsule CO2 de 12 grame sau 88 grame (pusti, pistoale, shotguns) sunt semi-automate sau/si automate, unele putand avea si functie "burst" (rafale de cate 3 bile la apasarea pe tragaci). Propulsia bilei se realizeaza cu ajutorul unui amestec de gaze comprimate intr-o capsula metalica (fiola, butelie) si aflate sub presiune; CO2 bioxid de carbon (dioxid de carbon)

 • Arme airsoft electrice

  Arme airsoft electrice

  Armele airsoft electrice sunt semi-automate sau full automate. Desi au la baza sistemul clasic al replicilor cu arc, acesta a fost imbunatatit, astfel incat reincarcarea sa se efectueze automat si nu prin armare manuala. Cu ajutorul unui angrenaj de roti dintate (gearbox) si al unui motoras electric, alimentat de un acumulator reincarcabil, acest sistem este capabil sa elimine bila, reincarcand automat urmatoarea bila pe teava, printr-o simpla apasare pe tragaci.

 • Arme airsoft second-hand

  Arme airsoft second-hand

  In aceasta categorie gasiti replici airsoft cu arc, cu greengas, cu CO2 sau electrice, care au fost utilizate sau expuse si prezinta semne de folosinta, dar se afla in stare excelenta, atat tehnic, cat si estetic. Aceste produse sunt testate de noi inainte de a fi alocate vanzarii.

 • Arme RAM T4E calibrul .68

  Arme RAM T4E calibrul .68

  Arme RAM (Real Action Marker) calibrul .68 (17.27 mm), pentru jocuri de Paintball, antrenament, autoaparare, tir sportiv. T4E (Training For Engagement)

 • Arme RAM T4E calibrul .50

  Arme RAM T4E calibrul .50

  Arme RAM (Real Action Marker) calibrul .50 (12.7 mm), pentru jocuri de Paintball, antrenament, autoaparare, tir sportiv. T4E (Training For Engagement)

 • Arme RAM T4E calibrul .43

  Arme RAM T4E calibrul .43

  Arme RAM (Real Action Marker) calibrul .43 (10.92 mm), pentru jocuri de Paintball, antrenament, autoaparare, tir sportiv. T4E (Training For Engagement)


produse pe pagina

produse pe pagina