Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

Echipament protectie

46 produse.
Echipament protectie

Echipament protectie pentru airsoft: ochelari balistici pentru protectia ochilor, casti din ABS sau metal pentru protectia capului, masti pentru fata.

Subcategorii

 • Ochelari protectie

  Ochelari protectie

  Ochelari balistici pentru protectia jucatorilor de airsoft. Lentilele clare ofera aceeasi vizibilitate ca si ochiul liber, lentilele fumurii opresc din luminozitate, lentilele galbene sporesc luminozitatea, iar lentilele anti-reflexie sunt asemenea ochelarilor de sky.

 • Casti protectie

  Casti protectie

  Casti protectie pentru airsoft, fabricate din plastic dur (ABS = Acrylonitrile Butadiene Styrene), rezistent la loviturile bilelor de airsoft. Casti din metal, surplusuri militare, din diferite armate de pe mapamond. Casti protectie anti-vandal, pentru firme de paza si institutii apartinand MAI sau MAPN.

 • Masti protectie

  Masti protectie

  Mastile de protectie pentru jocul de Airsoft sunt confectionate din plastic ABS, cauciuc, neopren, plasa otelita si alte materiale rezistente, oferind siguranta jucatorilor de airsoft in tot timpul cat se afla pe terenul de joc.

 • Genunchiere / Cotiere

  Genunchiere / Cotiere

  Genunchiere si cotiere confectionate din plastic ABS sau polimer si cordura sau nylon, concepute pentru protectia genunchilor si a coatelor jucatorului de airsoft, a jandarmului, a agentului de paza, a militarului, atunci cand se afla intr-o misiune care il solicita sau cand se afla in timpul antrenamentelor.


produse pe pagina

produse pe pagina