Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

Termeni si conditii privind utilizarea magazinului online www.airgun.ro:

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii, in totalitate. Continuarea navigarii pe acest site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate.

Acest site se adreseaza persoanelor avand 18 ani impliniti si minorilor care au obtinut acordul parintilor pentru a explora acest site.

Noi nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii si furnizorii produselor comercializate pe acest site si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatorii siteului.

Noi nu putem si nu vom fi implicati in niciun fel de investigatie privind activitati ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat si/sau utilizat produse achizitionate de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate respectivele produse. De asemenea, suntem, in totalitate, absolviti de orice raspundere privind consecintele folosirii neadecvate a produselor ce au fost achizitionate de pe acest site.

Toata informatia prezenta in paginile acestui site, alcatuita din poze, liste de produse, liste de preturi, disponibilitate a produselor, descrieri, caracteristici si fisiere anexa, constituie continutul acestui site si nu poate fi reprodusa, total sau partial, decat cu acordul nostru scris.

Intregul continut al acestui site are caracter informativ si nu creeaza niciun fel de obligatii contractuale, din partea noastra. Datorita acestui lucru, ne rezervam dreptul de a modifica total sau partial continutul acestui site, in orice moment, fara o notificare prealabila.

Ne obligam la folosirea datelor cu caracter personal ale clientilor numai in scopul pentru care acestea au fost oferite, instrainarea lor catre terti facandu-se numai cu acordul scris al clientilor implicati.

Nu putem garanta functionarea neintrerupta a acestui site, lipsa de erori, lipsa virusilor pe serverul ce gazduieste siteul si nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile, pierderile de date, informatii sau pierderile financiare suferite de utilizatorii acestui site.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa parasiti acest site.  Termeni si conditii privind achizitionarea produselor de pe siteului www.airgun.ro si scopul folosirii acestora:

 

Produsele comercializate pe acest site se adreseaza exclusiv persoanelor psihic stabile, care au implinit varsta de 18 ani.

Replicile (armele-jucarii) de Airsoft, la fel ca si cele de Paintball, sunt incadrate ca dispozitive destinate agrementului si pot fi achizitionate, folosite si comercializate fara a necesita eliberarea vreunui tip de permis sau autorizatie de catre Politie. Cu toate acestea, dispozitivele de tip Airsoft/Paintball se supun legii in vigoare si nu pot fi utilizate decat in scopurile pentru care au fost create: agrement sau colectionare. Dispozitivele de tip Airsoft/Paintball nu pot fi folosite in scopul autoapararii sau intimidarii.

Principalele destinatii ale replicilor de Airsoft/Paintball sunt utilizarea in jocul de Airsoft/Paintball sau exersarea tirului. Ambele activitati se vor desfasura numai in spatii special amenajate, unde nu exista posibilitatea de a lua contact cu alte persoane decat cele implicate voit in aceste activitati. O a treia destinatie a dispozitivelor de tip Airsoft/Paintball poate fi colectionarea lor.

Folosirea replicilor de Airsoft/Paintball in scopul autoapararii, intimidarii sau atacului asupra unor persoane sau animale, este interzisa cu desavarsire si poate atrage dupa sine constituirea unui dosar penal. 


 

Prin achizitionarea produselor de pe acest site declarati ca aveti 18 ani impliniti pana la data efectuarii comenzii si va asumati, pe deplin, responsabilitatea pentru utilizarea acestor produse !


GDPR | Termeni - conditii | Confidentialitate | Cookies
Toate drepturile rezervate ©2023