Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

Bile airsoft 6mm

62 produse.
Bile airsoft 6mm

Compozitia bilelor destinate jocului de airsoft sunt fabricate din teflon (plastic dur) combinat cu diverse materiale, pe masura ce creste greutatea bilei. Pe langa acestea, mai exista bile fabricate din sticla, din aluminiu sau din otel-carbon, insa destinatia acestora este exclusiv exersarea tirului, iar utilizarea lor in jocul de airsoft este interzisa, datorita riscului de a deteriora echipamentele de protectie specifice.

Subcategorii

 • Bile airsoft teflon 0.12 grame

  Bile airsoft teflon 0.12 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.12 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta.

 • Bile airsoft teflon 0.20 grame

  Bile airsoft teflon 0.20 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.20 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta.

 • Bile airsoft teflon 0.23 grame

  Bile airsoft teflon 0.23 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.23 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta.

 • Bile airsoft teflon 0.25 grame

  Bile airsoft teflon 0.25 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.25 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta.

 • Bile airsoft teflon 0.28 grame

  Bile airsoft teflon 0.28 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.28 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta

 • Bile airsoft teflon 0.30 grame

  Bile airsoft teflon 0.30 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.30 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta

 • Bile airsoft teflon 0.36 grame

  Bile airsoft teflon 0.36 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.36 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta

 • Bile airsoft teflon 0.40 grame

  Bile airsoft teflon 0.40 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.40 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta

 • Bile airsoft teflon 0.43 grame

  Bile airsoft teflon 0.43 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din teflon (plastic dur), avand greutate 0.43 grame per bila, destinate jocului de airsoft sau tragerii la tinta

 • Bile airsoft aluminiu 0.30 grame

  Bile airsoft aluminiu 0.30 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din aluminiu, avand masa 0.30 grame per bila, destinate trasului la tinta sau testelor. ATENTIE ! Este interzisa utilizarea acestor bile in jocurile de Airsoft, deoarece pot deteriora echipamentul de protectie al jucatorului !

 • Bile airsoft otel 0.30 grame

  Bile airsoft otel 0.30 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate dintr-un amestec de otel cu aluminiu, avand masa 0.30 grame per bila, destinate trasului la tinta sau testelor. Nu se deterioreaza la impact ! ATENTIE ! Este interzisa utilizarea acestor bile in jocurile de Airsoft, deoarece pot deteriora echipamentul de protectie al jucatorului !

 • Bile airsoft otel 0.80 grame

  Bile airsoft otel 0.80 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din otel carbon, avand greutatea de 0.80 grame per bila, destinate trasului la tinta sau testelor. Ofera precizie excelenta pentru armele airsoft puternice. Nu se deterioreaza la impact ! ATENTIE ! Este interzisa utilizarea acestor bile in jocurile de Airsoft, deoarece pot deteriora echipamentul de protectie al jucatorului !

 • Bile airsoft otel 0.85 grame

  Bile airsoft otel 0.85 grame

  Bile dure de airsoft, calibrul 6mm, fabricate din otel carbon, avand greutatea de 0.85 - 0.87 grame per bila, destinate trasului la tinta sau testelor. Ofera precizie foarte buna pentru armele airsoft de putere mare. Nu se deterioreaza la impact ! ATENTIE ! Este interzisa utilizarea acestor bile in jocurile de Airsoft, deoarece pot deteriora echipamentul de protectie al jucatorului !

 • Bile airsoft sticla 0.28 grame

  Bile airsoft sticla 0.28 grame

  Bile airsoft, calibrul 6mm, fabricate din sticla, avand masa 0.28 grame per bila, destinate trasului la tinta. Nu se sparg la impact ! ATENTIE ! Este interzisa utilizarea acestor bile in jocurile de Airsoft, deoarece pot deteriora echipamentul de protectie al jucatorului !


produse pe pagina

produse pe pagina