Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

Arme airsoft cu arc

79 produse.
Arme airsoft cu arc

Armele airsoft cu arc fac parte din clasa armelor cu repetitie, fiind necesara armarea manuala pentru fiecare tragere. Mecanismul de propulsie este unul clasic, constand intr-o camera de aer si un piston pus in miscare de un arc. Prin actionarea acestui angrenaj, cu ajutorul pistonului se cumuleaza/elimina aerul in camera de aer, astfel fiind propulsata bila pe teava armei de airsoft.

Subcategorii

  • Pistoale airsoft cu arc

    Pistoale airsoft cu arc

    Pistoale airsoft cu arc/spring (clasa arme cu repetitie - armare manuala). Pentru a incarca o bila pe teava si pentru a o elimina, se culiseaza manual partea superioara a pistolului (slide / culata), apoi se elibereaza pentru a reveni in pozitie normala si se apasa pe tragaci. Acest proces se repeta pentru fiecare bila trasa.

  • Pusti airsoft cu arc

    Pusti airsoft cu arc

    Pustile airsoft cu arc/spring (clasa arme cu repetitie - armare manuala) pot fi pusti pentru lunetisti (pusti sniper), pusti de asalt sau pusti shotgun. Pentru a incarca o bila pe teava si pentru a o elimina, se culiseaza manual un manson sau bolt (inchizator camera foc), apoi se readuce in pozitie normala si se apasa pe tragaci. Acest proces se repeta pentru fiecare bila trasa.


produse pe pagina

produse pe pagina