Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Producători

Newsletter

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 301 Afisare la marime maxima

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 301

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW-301 CU FORMA ERGONOMICA, FUNCTIE ELECTROSOC, LANTERNA SI TEACA DE CENTURA IMITATIE PIELE. ACUMULATORUL REINCARCABIL NI-CD ESTE INCORPORAT IN APARAT SI SE ALIMENTEAZA LA RETEA 220V PRIN ADAPTORUL DIN PACHET

Mai multe detalii

AGE-TW301

Disponibilitate: Informatii stoc: 0768131200


Anunta-ma cand este disponibil

85,00 Lei

Adaugă în coș
 • Caracteristici: ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 301

 • Producator / Furnizor / Marca
  ACM
 • Material
  Plastic ABS / Polymer
 • Putere electrosoc (aproximativ)
  400 KV
 • Dimensiuni aproximative (mm)
  135 x 45 x 28
 • Accesorii incluse in pachet
  Cablu-adaptor reincarcare, husa/teaca
 • Mentiuni
  Nu se recomanda folosirea functiei electrosoc in aer mai mult de 5 secunde incontinuu
 • Garantie
  3 luni

 

DETALII GENERALE PENTRU DISPOZITIVELE ELECTROSOC:

Dispozitivul electrosoc este prevazut cu buton de siguranta ON/OFF (PORNIT/OPRIT) situat pe baza dispozitivului si cu buton/butoane de comanda situate pe laterala dispozitivului. De la butoanele de comanda se poate selecta/utiliza functia lanterna/electrosoc (si functia sirena, la dispozitivele electrosoc ce poseda aceasta caracteristica).

Dispozitivul electrosoc are acumulatori reincarcabili incorporati. Dispozitivul electrosoc NU se demonteaza pentru extragerea acumulatorilor in vederea reincarcarii ! Reincarcarea se efectueaza la priza, in reteaua standard de 220V, prin conectarea cablului de alimentare, aflat in pachetul produsului, direct la mufa aflata pe baza dispozitivului electrosoc.

 

URMARI ALE UTILIZARII DISPOZITIVELOR ELECTROSOC:

- actiunea electrosocului asupra organismului uman timp de jumatate de secunda, va cauza contractii musculare, insotite de un deranj simtitor in zona contactului;
- actiunea electrosocului asupra organismului uman timp de 1-2 secunde, va cauza contractii musculare serioase, insotite de o durere intensa in zona contactului;
- actiunea electrosocului asupra organismului uman timp de 3-4 secunde, este posibil sa induca o stare de lesin atacatorului.

*Toate aceste valente sunt relative. Ele pot diferi de la un aparat la altul, de la un organism la altul, pot fi influentate de hainele purtate de atacator, de zona contactului, etc.

 

In general, comparativ cu de alte articole destinate autoapararii, sprayurile lacrimogene si dispozitivele electrosoc nu ucid si nici nu ranesc ireparabil atacatorul. Cu toate acestea, pot exista exceptii, de la caz la caz, nefiind indicat sa le folositi in mod abuziv (mai mult de 4-5 secunde). In cazul electrosocurilor se recomanda evitarea zonelor vitale cum ar fi capul, gatul sau zona inimii. Trebuie retinut faptul ca persoana impotriva careia veti folosi un spray iritant sau un electrosoc poate avea anumite probleme de sanatate (probleme respiratorii, probleme cu inima, etc.), iar contactul prelungit ii poate afecta ireparabil sanatatea sau chiar provoca decesul.

Multi comercianti de dispozitive electrosoc invita la folosirea aparatului si impotriva cainilor agresivi. Acest lucru poate avea si repercusiuni nefaste asupra dvs..
In urma contactului direct, efectele electrosocului asupra unui caine agresiv sunt similare cu cele asupra organismului uman. Din nefericire, este aproape imposibil de obtinut un contact direct cu un caine agresiv, fara urmari negative pentru om.
Folosirea de la distanta a dispozitivului electrosoc, in confruntarea cu unul sau mai multi caini agresivi, poate avea un efect benefic, zgomotul provocat de aparat speriind cainii sau poate avea un efect negativ, intaratand mai rau cainii. Trebuie inteles ca nu toti cainii vor reactiona la fel, fiind animale imprevizibile.

Un dispozitiv cu electrosocuri va poate ajuta sa scapati din situatiile dificile si cu siguranta va intimida posibilii atacatori, datorita descarcarii galagioase pe care o provoaca.

Articolele destinate autoapararii, asa cum sugereaza si denumirea, se vor folosi numai in cazul in care sunteti atacat si sunteti nevoit sa va aparati de atacator. 

Atacul, intimidarea sau folosirea nejustificata a acestor articole pot avea repercusiuni grave asupra posesorului.


Acest tip de produse NU se comercializeaza persoanelor sub 18 ani !

Nu exista comentarii.

Scrie comentariul tau

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 301

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW 301

ELECTROSOC AUTOAPARARE TW-301 CU FORMA ERGONOMICA, FUNCTIE ELECTROSOC, LANTERNA SI TEACA DE CENTURA IMITATIE PIELE. ACUMULATORUL REINCARCABIL NI-CD ESTE INCORPORAT IN APARAT SI SE ALIMENTEAZA LA RETEA 220V PRIN ADAPTORUL DIN PACHET

Scrie comentariul tau