Logo Home Airgun.ro

catalog produse

Filtru cautare produse

Blow-Back v
Producator / Furnizor / Marca v

Producători

Newsletter

Home

962 produse.

Subcategorii

 • PROMOTII !

  PROMOTII !

  Pachete promotionale la arme, consumabile si accesorii Airsoft, la articole vestimentare si echipamente militare sau la alte categorii de produse comercializate de noi

 • Arme Airsoft

  Arme Airsoft

  Armele de tip Airsoft sunt replici fidele, ca aspect, ale armelor reale. Destinatia lor este jocul de Airsoft, exersarea tirului sau colectionarea. Armele Airsoft nu necesita autorizare si nu pot fi declarate la Politie, intrucat nu sunt arme letale sau arme pentru autoaparare. Conform legilor in vigoare, acestea se pot achizitiona, detine si comercializa la liber.

 • Consumabile Airsoft

  Consumabile Airsoft

  In clasa consumabilelor airsoft se regasesc bilele de calibrul 6mm, ce constituie munitia pentru replicile airsoft, tuburile de greengas si capsulele CO2, ce constituie gazul pentru propulsia bilelor, in cazul replicilor airsoft cu gaz si articolele destinate intretinerii armelor airsoft, ca uleiurile si vaselinele siliconice, utilizate pentru garnituri si angrenaje.

 • Piese schimb / upgrade airsoft

  Piese schimb / upgrade airsoft

  Piesele de schimb si upgrade destinate armelor de airsoft se recomanda a fi achizitionate numai de la magazine specializate in vanzarea de articole airsoft si montate numai de catre personal specializat. Piesele de proasta calitate sau montajul necorespunzator pot duce la deteriorarea replicii de airsoft si, implicit, la costuri mai mari pentru remedierea problemelor aparute si readucerea replicii airsoft in stadiul de arma functionala.

 • Accesorii Airsoft

  Accesorii Airsoft

  Accesorii pentru replicile airsoft, incepand de la acumulatori si alimentatoare de priza pentru replicile airsoft electrice si pana la amortizoare, tinte, magazii de bile (incarcatoare/sectoare) pentru toate clasele de arme airsoft.

 • Dispozitive optice

  Dispozitive optice

  In categoria de articole optice veti putea gasi binocluri, monocluri, lunete, red dot, ACOG, lanterne, punctatoare laser (laser dot), inele si monturi pentru dispozitivele optice. Articole destinate jocului de airsoft, pescuitului, vanatorii, campingului, optica sportiva.

 • Echipamente

  Echipamente

  Echipamente tactice, echipamente de protectie, articole vestimentare cu specific militar, surplus militar, imbracaminte si incaltaminte pentru airsoft, firme securitate sau alte institutii.

 • Articole paza / protectie

  Articole paza / protectie

  Articole destinate firmelor de paza, Jandarmeriei, articole destinate auto-apararii: spray-uri lacrimogene, iritante, paralizante, electrosocuri, bastoane telescopice, bastoane si tonfe din cauciuc sau polipropilena.

 • Camping / Outdoor

  Camping / Outdoor

  Articole outdoor, destinate campingului, drumetiilor, evenimentelor de tip supravietuire, pescuitului, vanatorii.

 • Accesorii auto / moto

  Accesorii auto / moto

  Accesorii pentru autoturisme si motociclete


produse pe pagina

produse pe pagina