catalog produse

Producători

Newsletter

 

Modalitati de achizitionare pe siteul Airgun.ro

 


 

ATENTIE !

La orice comanda (telefonica, prin email sau prin contul online) este obligatorie oferirea CNP (Cod Numeric Personal din Cartea de Identitate). CNP este obligatoriu, conform legii, fiind necesar pentru facturare si pentru validarea varstei dvs. Prin lipsa existentei CNP-ului, comanda dvs. va fi anulata.

Comenzile venite din partea utilizatorilor a caror conturi contin date incomplete, eronate sau numere de telefon nevalide, vor fi anulate.

Toate preturile afisate pe site contin TVA 19%.


NU detinem magazin fizic. Produsele NU se pot ridica de la sediul firmei. Achizitionarea produselor se poate face doar prin curierat.

1. Comanda online

Comenzile online pot fi efectuate in orice moment, dar vor fi procesate si expediate in cadrul programului nostru de lucru.

Alegerea produselor

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in Cos", pentru a-l adauga in lista de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea de a revedea lista produselor,de a actualiza cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau de a renunta la unul sau mai multe produse.

Trimiterea comenzii

Trimiterea comenzii se poate face doar de catre utilizatorii inregistrati si care s-au autentificat. In acest sens, cei care nu au deja un cont de utilizator vor trebui sa-si creeze unul.

Pentru a comanda produsele alese, continuati cu "Plasare comanda"

Date facturare

In pagina urmatoare vi se va solicita sa selectati datele ce for fi utilizate pentru facturare. Aveti posibilitatea sa alegeti intre facturare ca persoana fizica sau juridica (in baza datelor declarate la inregistrare) sau o alta alegere, fiind necesar sa introduceti datele ce vor fi trecute pe factura. Odata incheiata operatia, treceti la pasul urmator.

Nu uitati sa adaugati un numar de telefon valabil, pentru confirmarea comenzii. Este posibil ca un consultant al firmei noastre sau un agent al firmei de curierat sa va contacteze telefonic.

Date livrare

In urmatoarea pagina care se deschide va trebui sa selectati datele privind livrarea produselor. Aveti de ales intre datele de livrare declarate la inregistrare sau puteti alege expedierea comenzii la o alta adresa, caz in care trebuie sa completati datele necesare. Odata incheiata operatia, treceti la pasul urmator.

Validarea comenzii

Ultimul pas in definitivarea comenzii este verificarea datelor de facturare si a celor privind expedierea comenzii. In cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Pentru aceasta este necesar sa dati click pe butonul "modifica" din dreptul datelor pe care doriti sa le corectati (fie cele privitoare la facturare sau a celor privitoare la livrare). 

Daca datele sunt corecte, apasati butonul "Confirma Comanda"

 


2. Comanda telefonica

Comenzile telefonice se pot efectua doar in cursul programului nostru de lucru, sunand la urmatoarele numere de telefon:

   0768.131.200

   0765.663.993

 

Programul nostru de lucru:

   Luni - Vineri: 12:00 - 18:30

   Sambata: INCHIS

   Duminica: INCHIS