catalog produse

Producători

Newsletter

 

NU detinem magazin fizic. Produsele NU se pot ridica de la sediul firmei. Achizitionarea produselor se poate face doar prin curierat.

Livrarea produselor noastre se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei.

Transportul se efectueaza prin intermediul unei firme de curierat rapid agreata de compania noastra (Fan Courier, Urgent Curier, Cargus, SameDay). 

NU colaboram cu Posta Romana si nu putem efectua livrari prin intermediul serviciilor de curierat oferite de aceasta companie.

Alegerea firmei de curierat ce va efectua livrarea comenzii intra in sarcina noastra, pentru a putea alege varianta optima de transport pana la sediul dvs.

Daca doriti, neaparat, ca o companie anume de curierat rapid sa efectueze transportul comenzii dvs., va rugam sa ne comunicati acest lucru si vom face tot posibilul ca livrarea sa fie efectuata conform dorintei dvs. In aceasta situatie costurile de transport vor fi suportate in totalitate de dvs.

Comanda minima pe siteul www.airgun.ro este de 50 lei (TVA inclus), fara a include costul transportului.

Costul de transport pentru expedieri in Bucuresti si judetul Ilfov este cuprins intre 13-18 lei, iar pentru expedieri in alte localitati este cuprins intre 17-25 lei, in functie de greutatea coletului. Acest cost de transport include si contravaloarea taxei de ramburs. Tarifele sunt valabile doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram, zone pentru care nu se percep kilometri suplimentari. 

Daca sediul dvs. nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat, iar acestea percep kilometri suplimentari pentru livrare, costul transportului va fi calculat si vi se va comunica inainte de expediere, urmand ca dvs. sa decideti daca este convenabil sau nu.

Transportul este oferit gratuit de firma noastra pentru comenzi ce depasesc suma de 200 lei (TVA inclus), cu conditia ca produsele comandate sa nu se afle la reducere/promotie, iar sediul dvs. sa se afle in aria de acoperire a firmelor de curierat rapid agreate de noi (Fan Courier, Urgent Curier, Cargus, SameDay).

Prin transport gratuit se va intelege ca nu platiti nici costul transportului, nici contravaloarea taxei de ramburs. Veti achita doar contravaloarea produselor comandate.

NU se aplica transport gratuit pentru produse aflate la promotie/reducere !

De luni pana vineri, orice comanda inregistrata si confirmata pana la ora 15 se poate expedia in aceeasi zi, cu conditia ca produsele comandate sa se afle in stoc.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore, de la momentul confirmarii comenzii. Exceptii de la acest timp de livrare pot exista in perioade speciale, perioadele de sarbatori sau in cazul unor destinatii care nu se afla in ariile principale de acoperire ale firmelor de curierat.


 

Expediem comenzi si in alte tari, costul transportului calculandu-se la momentul efectuarii comenzii, in functie de greutatea coletului si destinatia sa finala.

Achitarea produselor si a costului de transport se va efectua in avans, iar abia dupa ce suma intra in contul firmei noastre se poate expedia coletul catre dvs.

De retinut faptul ca nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru problemele ce pot aparea din cauza legislatiei in vigoare sau a sistemului vamal ce exista in tara/zona unde doriti sa se efectueze livrarea. Este datoria dvs. sa va informati in legatura cu aceste aspecte, iar in cazul in care coletul va este retinut/confiscat de catre autoritati, noi nu avem posibilitatea de a influenta aceasta situatie sau de a va rambursa contravaloarea comenzii si/sau a costului de transport.

Timpul de livrare pentru Europa este cuprins intre 2-8 zile lucratoare, de la momentul intrarii banilor in contul firmei noastre. Pentru alte zone, timpul se va calcula la momentul efectuarii comenzii.


 

IMPORTANT !
Daca timpul maxim stabilit pentru livrarea comenzii este depasit, iar dvs. nu ati fost contactat de catre agentul firmei de curierat, va rugam sa ne instiintati.