catalog produse

Producători

Newsletter

Consumabile Airsoft

106 produse.
Consumabile Airsoft

In clasa consumabilelor airsoft se regasesc bilele de calibrul 6mm, ce constituie munitia pentru replicile airsoft, tuburile de greengas si capsulele CO2, ce constituie gazul pentru propulsia bilelor, in cazul replicilor airsoft cu gaz si articolele destinate intretinerii armelor airsoft, ca uleiurile si vaselinele siliconice, utilizate pentru garnituri si angrenaje.

Subcategorii

 • Bile airsoft 6mm

  Bile airsoft 6mm

  Compozitia bilelor destinate jocului de airsoft sunt fabricate din teflon (plastic dur) combinat cu diverse materiale, pe masura ce creste greutatea bilei. Pe langa acestea, mai exista bile fabricate din sticla, din aluminiu sau din otel-carbon, insa destinatia acestora este exclusiv exersarea tirului, iar utilizarea lor in jocul de airsoft este interzisa, datorita riscului de a deteriora echipamentele de protectie specifice.

 • CO2 / Gaz propulsie airsoft

  CO2 / Gaz propulsie airsoft

  Amestecul de gaze comprimate pentru propulsia replicilor de airsoft poate fi de doua feluri: Greengas sau CO2. Bioxidul (dioxidul) de carbon (CO2) este imbuteliat in recipiente tip capsula (fiola, butelie) de12 grame, aceleasi utilizate si la armele autorizabile de tir si agrement. Greengas este o denumire specifica a unui amestec special conceput pentru propulsia armelor airsoft, in compozitia sa intrand propan, freon, ulei siliconic, si alti compusi chimici. Desi denumirea oficiala ramane Greengas, datorita nivelelor de putere datorate compozitiei, acesta este clasificat in mai multe categorii: bluegas (gaz 134A pentru replicile fabricate in Japonia), greengas (standard), yellowgas (gaz puternic) si redgas (cea mai puternica varianta de Greengas). ATENTIE ! Greengas-ul este total diferit fata de gazul folosit la reumplerea brichetelor ! Gazul de bricheta este un gaz slab ca putere si va afecta garniturile armelor !

 • Intretinere arme airsoft

  Intretinere arme airsoft

  Articolele destinate intretinerii replicilor airsoft constau in uleiuri siliconice si vaseline siliconice. Acestea, dupa gradul de viscozitate, sunt utilizate pentru intretinerea garniturilor, a elementelor mobile ale armelor airsoft, a rotilor dintate din gearbox sau a altor angrenaje si componente interne ale replicilor de airsoft. ATENTIE ! Nu folositi decat uleiuri si vaseline speciale pentru replicile airsoft ! Alte tipuri de uleiuri si vaseline pot duce la deteriorarea garniturilor si a componentelor interne !


produse pe pagina

produse pe pagina